SKOLAN SUGER!



godkväll bloggen.
hur har ni det? själv har jag det lite både och... idag gick jag i alla fall "hem" tidigare från skolan. jag klarar fan inte av skiten längre(!) och hur länge har jag gått i skolan liksom? inte länge! tingvalla var fan det allra sämsta valet man kunde ha valt, det samma med linjen! lärarna är vimsiga, det är ständigt ändring på lektioner och salar, kursutbudet är sämst och ja, skolan är allmänt cp! har i alla fall varit till rektorn idag för att kunna fixa ett 4:e (!) möte till att kunna få alla förstå vad jag har problem med. jag måste ha rutiner och struktur i mitt liv, speciellt i skolan när det är så mycket runt omkring. så, nu fick jag avreagera mig lite.

efter skolan bad jag i alla fall farmor skjutsa mig till karlstads hästsjukhus eftersom mamma skulle göra ultraljud på hennes dräktiga sto. när jag kom in såg jag ella stå där helt tom såg det ut som. dem hade bedövat henne och hon var helt loj alltså. men så snart bedövningen avtog så blev hon sitt vanliga galna jag, hehe. hennes bebis levde i alla fall och någon gång i mars dimper fölungen ner :)

i morgon är det soc möte. har jag tur så kommer jag undan med blodprover... jag har kommit på att jag vägrar lämna piss eftersom dem nöglor på en när man pissar, och sånt klarar inte jag av! även om blodprover visar vad man gjort flera månader tillbaka så spelar inte det någon roll, eftersom jag satsar på att förbli ren. känns faktiskt skönt nu efter 31 dagar som drogfri (!) eftersom jag börjar tappa suget och droger känns inte alls lockande nu längre. bra va ? :D
ha det nu bra alla snälla! många kramar, eran Ronja.

MIN DRÖMPRINS

godkväll bloggen, eller ska man säga godnatt?
det är nog tur att det är helg för att jag hade nog inte klarat en sömnlös natt till för att sedan orka upp till skolan. så det är bra att det är lördag i morgon så jag får sova ut, tihi. idag har det hänt mycket faktiskt när jag tänker efter. jag har haft en bra dag i skolan, jag har shoppat födelsedagspresent till pappsen, jag har fått numret till min drömprins, jag har blivit hotad och jag har varit med rebecca salomonsson. behöver ju inte dra upp allt men kan ju säga att pappa nog kommer bli glad för din födelsedagspresent hoppas jag :)

efter skolan drog jag i alla fall hem och duscha, jag hann ju inte duscha i morse så... efter det ringde jag farmor och vi åkte till bergvik en snabbis eftersom båda hade lite brådis. själv hade jag brådis i onödan eftersom jag skulle möta en kompis på stan och umgås lite med henne ett tag (men hon kom aldrig) för att senare vara med rebecca. jag åkte till henne efter att ha väntat i två-tre timmar på att hennes mobil skulle sättas på igen eftersom den hade cp:at. vi gjorde inte mycket utan drog till stan rätt snabbt igen, väl i stan satt vi mest och pratade tills vi bestämde oss för att dra hem till mig. vi gick i princip bara hem för att hämta pengar till pizza, så vi käka på mysiga pizzerian alpina i stan. vi blev så mätta så vi dog! eller ah, det kändes som det i alla fall xD

sen gick vi hem till mig igen och jag lyckades få tag på min drömprins nummer. ja vad säger ni nu då? ah, jag ska inte ljuga. jag är störtkär! det är som att vara kär i en kändis eftersom han är helt oåtkomlig. the reasons: vi för det första: knappt känner varandra, för det andra: han har nyss skaffat tjej (som förövrigt är ful och fem år yngre än honom!), och för det tredje: han är kompis med en kille jag ganska så nyss har varit på g med. komplicerat va? dock så har hans kompis gått tillbaka till sitt ex (som är det skabbigaste, äckligaste ludret på denna jord! jag hatar henne för hon är så jävla taskig mot den här killen så det finns inte ord för det. "killen" är den mest snällaste personen på jorden och hon utnyttjar det med elakhet, uuuuh! fy fan för sånt folk. vad jag vet finns det ingen som gillar henne, verkligen alla tycker illa om henne). så punkt tre är inte en sån big deal... nu ska jag bara vänta tills han blir ledig, då är han min min min och kommer alltid att vara! mihihihi.

alltså ärligt. pappa fes nyss i sömnen xD hahaha! nej, men i alla fall. denna drömprinsen dårå, är den mest finaste, roligaste och knäppaste människa jag känner till, precis en sån kille jag vill ha! till exempel så en morgon när jag och några till var hos honom, då låg han och sov som en stock, sen helt plötsligt börjar han berätta bellman historier? alltså, inte typ "godmorgon alla" eller "vad trött jag är" utan han började verkligen med "det var en gång". haha, verkligen übersöt! dessutom har han de fiiiinaste ögonen, de fiiiinaste leendet, det gooooaste skrattet, den uuunderbaraste rösten, ah han har allt och lite till! även om det inte blir vi (vilket det kommer bli, för jag kommer göra vad som helst alltså) så kommer jag alltid titta tillbaka på honom och intala mig själv att en sån där kille finns det bara en av. jag antar att jag kommer få leva celibat i hela mitt liv om han inte vill ha mig, he he he... hum? rebecca stack i alla fall hem runt tjugo i elva, kanske ska ses i morgon om jag inte ska på hockey. fedt nice!

jaja, nej nu är jag faktiskt lite trött, så det får bli godnatt cigg och lägga sig och glutta tv. natti natti!
många tusenmiljoner glada kramar, eran Ronja.

NYA KÄRLEKAR



tjena bloggen.
måste bara säga att jag har fått lite nya kärlekar jag bara måste dela med mig av. psykedelisk musik är bara för skön alltså! jag hittade den här musiken i somras men det är inte förens nu som jag lyssnar på det som mest. man saknar ju tiderna i somras och skulle ha utnyttjat musiken då i stället för nu. dock inget att göra åt. lyssna, luta dig tillbaka och njuuuut!

infected mushroom - saeed

1200 micrograms - LSD

1200 micrograms - mescaline

1200 micrograms - magic mushroom

1200 micrograms - salvia divinorum

1200 micrograms - DMT

låtarna ligger i min favorit ordning om man byter plats på låten LSD och mescaline ;)
hope you enjoy, eran Ronja

SNACKA OM HUMÖRFÖRÄNDRINGAR



hejhej bloggen.
ja ni, mycket snurrar runt i mitt huvud och ofta är det botten, men nästan lika ofta är det toppen! just nu mår jag perfekt, vilket är wiiiho från mig. i skolan håller vi på med projektarbete och mitt projekt är att fixa en välgörenhetsgala för hemlösa i karlstad. låter säkert jättetöntigt men jag tycker fan det ska bli intressant! jag vägrar dock att genomföra själva "galan" men jag pratade med en lärare som tycker det är okej att jag typ samlar ihop pengar, trycker upp tröjor eller något i den stilen i stället, rånice! idag har det gått 27dagar sen jag bestämde mig för att förändra mitt liv. det är jävligt hårt men jag tar en dag i taget och även om det är jobbigt känner jag inom mig att detta kommer bli bra någon dag... ett stort framsteg att erkänna det för mig själv faktiskt. nej nu ska jag vara social på msn så ha det bra!
många kramisar, eran Ronja

VÄNTAR PÅ CHANELLE



godmorgon bloggen.
här sitter jag och väntar på chanelle, nyduschad och fräsch. jag vaknade faktiskt rätt tidigt utav mig själv i morse även fast jag både somnade sent och råkade sätta alarmet på 21:30 -.- haha! i natt drömde jag än en gång om min dröm prins och jag vet att någon dag ska han bli min, på ett eller annat sätt. hur vet jag inte, hm... får väl försöka finslipa på den idén kanske, mihi. idag vet jag i alla fall inte ett dugg om vad som ska hända i skolan. våran enda mentor har tydligen slutat och vi har bytt matsal, det är i princip allt jag vet? aja, shit the same. jag längtar i alla fall till att få börja skolan igen. det ska bli skönt att få komma in i lite stabilitet och rutiner, men jag slår vad om att jag ändrar åsikt inom... ska vi säga tre veckor? nej, nu ska jag ringa pappsen. ha det bra!
många kramar, eran Ronja.

MITT SOMMARLOV



tjena bloggen, det var längesen!
jag vet inte riktigt vart jag ska börja men detta sommarlovet har minst sagt varit turbulent... jag tänker inte gå in på större detaljer men jag kan berätta att jag inte är samma person som jag var innan skolan slutade. mycket har hänt och till största delen har jag aldrig varit lyckligare under dessa månaderna. men nu blir det ändring på det. socialen är inkopplad igen och det finns inget jag kan göra åt det. tydligen är det inte meningen att jag ska vara lycklig? under sommarlovet har jag i alla fall varit på en kiss konsert med pappa och det var en upplevelse! sen är jag nyss hemkommen från att ha varit på mallorca med pappa, även det riktigt underbart. jag är faktiskt brun för en gångs skull, hihi. annars har jag till största delen spenderat sommarn med fina vänner som jag inte längre har... jag orkar inte rabbla upp hela sommarlovet men det har verkligen varit det bästa sommarlovet någonsin kan jag säga! men som sagt, det har fått sina konsekvenser. jag tänkte att jag skulle börja blogga lite smått igen. kanske använda bloggen till att skriva ner lite tankar jag har här och där? följ den och se vart det bär vet jag ;)
många kramar, eran Ronja.

RSS 2.0